УІПБ дарує сиротам можливість навчаючись заробити на власне житло

На правах соціальної реклами
Задумайтесь — які шанси у українських сиріт після виходу з інтернатів, чи, в кращому випадку — ВУЗу, хай навіть не на успіх, а на просто нормальне влаштування свого життя? Які у них шанси, якщо вони не успадкували житло, заробити на нього своєю працею? І як людині, що не має власного даху над головою, можна планувати створення своєї родини і народження дітей? 

Всі ці питання в Україні мають відповіді переважно негативного характеру (і суспільство після цього дивується високій криміногенній ситуації?).

Усвідомлюючи особливу глибину і критичність житлової проблеми для сиріт, Український інститут приватного будівництва (УІПБ:www.uipb.com.ua/p/faq.html), що відомий програмами, які дозволяють студентам здобути не тільки освіту, але й заробити на власне житло під час навчання, запровадив програму корпоративної соціальної відповідальності - www.uipb.com.ua/p/blog-page_8.html. Відповідно до цієї програми діти-сироти та напівсироти отримують можливість безкоштовного навчання на всіх навчальних програмах УІПБ, включно з модулем «Власний будинок».

До речі, якщо пільги для дітей сиріт існують і в державних вузах старого формату, то проблеми напівсиріт держава ігнорує. Хоча не рідкісними є випадки, коли діти, що виховуються самотніми матерями чи батьками, є ще менш соціально захищеними, аніж діти-сироти, до яких прикута і увага ЗМІ, і держави, і різноманітних благодійних фондів.В УІПБ і діти-сироти, і діти-напівсироти отримують безперешкодну можливість як здобути актуальну освіту бізнес-рівня, так і, проходячи практику, заробити за час навчання на власне житло. До того ж всім випускникам УІПБ пропонується робота в партнерській мережі Інституту — комерційних та кооперативних структурах, зайнятих в сфері будівництва.

УІПБ просить всіх небайдужих громадян максимально широко поширити інформацію про дану програму, щоб максимальна кількість дітей-сиріт і напівсиріт змогли скористатися даною можливістю. Можливо саме Ваш «Like&Share» стане для якоїсь української сироти початком нового нормального життя.Також корисним буде надати цю інформацію священникам, які можуть краще знати про потребуючих такої допомоги, або й можуть зробити оголошення під час служби.

Будь ласка, допоможіть нам допомогти дітям — просто поширте інформацію.

Дякуємо Вам за вашу небайдужість.

p.s. УІПБ відкритий до співпраці з благодійними та релігійними організаціями щодо забезпечення технічної можливості навчання для дітей-сиріт та напівсиріт. З питань співпраці звертайтеся: head@uipb.com.ua.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте